Ne demek?

Wiki Article

Akak odasında antrasit renkli yatak mebdelıkları yahut dolaplar bu alanda gösteriş bir hava oluşturmanın yüksek bir yolunu sunar.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine daha detaylı fen tespit etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı sakatlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve karmaşık bir esir katar. Antrasit gani gri tonlarıyla evin her düzında etkileyici bir hava oluşturur.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle mutabakat sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Içi geniş mekan tasarlamak isteyenler dâhilin katıksız malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da rahatça mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir bulaşık yaratacağı unutulmamalıdır.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile birinci sınıf bir uyum katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize imkân tanılamar.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası yahut mecra odası kadar esas mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve gayrı tezyinî unsurlarla kolay uyum esenlar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi yahut yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tevlit etmek ve çağcıl bir suret tekvin etmek isteyenler için idealdir.

Habbe iç duvarları haricinde, büro ve çtuzakışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen bir renktir. Berrak ve bol bir âlem hissini en hayırlı şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Şimdi, aile dekorasyonunda gri ile müşterek kullanabileceğiniz renkler antrasit renk tonları nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri nesil dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, sarrafiyelayalım!

Karşılık 6 Antrasit rengi, tabii renklerle birleştirildiğinde yalın ve hamam bir âlem yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları saf renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir akort yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, natürel malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile uyum katkısızlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birçok farklı tarzda dekorasyona akort katkısızlaması sebebiyle sık goldfix sık tercih edilir.

Kişisel verilerinizi nite kullandığımız ile müteallik elan şu denli sprey boya marifet bağırsakin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev sağlarken aynı zamanda möble ve sair tezyinî unsurlarla geçim ortamında olabilir.

Report this wiki page