antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz zehir ve siyahın üstı sıra eklenen öbür renklerden yeğin olarak kullanılan renk alt tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tartıı ali ise yeşil madun tonlu olur, kırmızı tahminı yüksek ise pembe madun tonlu olur olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine çekmece atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden rey cebin. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Tercih Edilebilir?

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem bile zamansız bir şıklık bekyor. Bu üç renk bir araya vardığında, rahat ve muvazeneli bir hava yuvarı yaratıyor, oda tuzakıcı bir kontrast ve kostak bir ahenk sunuyor.

Elan faik bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzlükı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Daha çok minimal ve çağcıl bir biçim elde geçirmek istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında makam saha beyaz, siyah ve gri tonları size muhteşem bir kolay sağlamlayacak. Hayat alanınızda bir alanda antrasit rengi ağır bir şekilde kullanın.

Mobilya ve aşiyan dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte birokkalı rengi bile kullanmaya dünya oluşturur. Denk odasından balkona derece geniş kullanım vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam alanı sunan Bellona nüansıyla henüz bol seçimlerle antrasit duvar boyas kullanabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve meydanda tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında mekân vermektedir.

Aile dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk yararlanmaı mekanın genel estetiğini mecallendirirken ocak sahiplerine dekorasyon dair esneklik sağlar.

Antrasit ve gri renklere mevla denk odası takımınızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin soğuk ve nötr etkisini dengelemek sinein üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere iye denk odası takımınızı tamamlarken nar çciğereği, örtüsüz mavi veya turuncu kabilinden hamam ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla antrasit renk tonları da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve huzurlu bir vasat oluşturur. Bu kombinasyon aile sahiplerine zamanla modası antrasit duvar boyas geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yaka gösterilmesi istenilen her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mebdelıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu dalamak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil ahşap evet da cam hap etmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu baştan aşağı nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtlı!

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde ev dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

Buz mavisi erinç veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Ferah bir hava tekvin etmek bağırsakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde dünya almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon tarzı ile yaşamımızda elan çokça yer edinmeye kelleladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page